Magazinele XXL Mega Discount din Braila si Buzau s-au redeschis in format Penny Market
Last Updated on 13/07/2017 by Iulian Gavriluta

Penny Market BzREWE Romania continua planul ambitios de remodelare a magazinelor din grup, odata cu redeschiderea magazinelor XXL Mega Discount din Braila si Buzau in format Penny Market, in data de 12 iulie. Cele doua magazine isi asteapta clientii intr-un format nou, cu un design modern si prietenos.

 

Cu o suprafata de 1.310,22 mp, magazinul din Braila asigura 190 de locuri de parcare, iar cei 32 de angajati sunt pregatiti sa intampine clientii de luni pana sambata, intre orele 7.00-23.00 si duminica intre orele 8.00-21.00, pe Str. Fabricilor nr. 10. In acelasi timp, magazinul din Buzau va fi deschis pe bulevardul Unirii nr. 301 de luni pana sambata in intervalul 7.00-23.00 si duminica intre 8.00-21.00, asigura 240 locuri de parcare, are o suprafata de 1.233,00 mp si 31 de angajati sunt pregatiti sa intampine clientii cu zambetul pe buze. Noile magazine vor surprinde clientii cu o noua modalitate de organizare a categoriilor de produse si cu o varietate a produselor selectionate cu cea mai mare grija – de la fructe si legume, la o gama larga de produse de panificatie si patiserie, dar si o selectie de lactate si branzeturi. In plus, acestia vor avea zilnic la dispozitie produse din carne, mezeluri si peste la preturi atractive. Pentru clientii iubitori de retete internationale, noile Penny Market prezinta o gama speciala de produse, de la sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea) si dulciuri, la bauturi fine sau specialitati gastronomice. De asemenea, clientii mereu ocupati vor gasi si solutii “ready to eat”: mixuri de salate si sosuri delicioase. REWE Romania are in plan pentru anul 2017 redeschiderea in format Penny Market a sase dintre magazinele XXL Mega Discount inchise la finalul anului trecut. Astfel, Penny Market va ocupa aproximativ 40% din suprafaţa totala a fostelor magazine, iar restul spatiului va fi subinchiriat si restructurat pana la finalul anului, dupa modelul galeriilor comerciale.Dupa remodelarea magazinelor XXL Mega Discount din Brasov, Ploiesti, Braila si Buzau urmeaza ca urmatoarele doua magazine din Targoviste si Bucuresti sa fie redeschise in cursul verii.

Despre Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de 3 centre logistice situate in localitatile: Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, REWE Romania detine 203 de magazine Penny Market la nivel national si activeaza cu un numar de aproximativ 4,000 de angajati. Expansiunea locala continua si in 2017 cu un numar de 20 – 25 de magazine noi. In ultimii ani Penny Market a fost permanent dedicat asigurarii unui sortiment, unei ambiante si a unor servicii care sa raspunda nevoilor si preferintelor romanilor.  Incepand cu „de Romania”, comunicarea de brand a devenit mai explicita si plina de emotie. Noul concept de comunicare, „de Romania”, transmite mesajul ca Penny Market intelege preferintele, obiceiurile, dar si sufletul romanilor. Ei organizeaza mese imbelsugate, „cu de toate”, tin si Valentine’s Day, desi tot Dragobetele le e mai drag, rad mai cu pofta si se imbratiseaza mai indelung. Acest nou concept va fi exprimat pentru clientii retelei de magazine printr-o serie de tematici de comunicare: Masa de Romania, Sarbatoare de Romania, Oferte de Romania, Umor de Romania, Ospitalitate de Romania si Weekend de Romania.

Ecaterina Stroescu