TARJA, cantareata cu voce de cristal, prezenta intr-un show grandios la Festivalul ARTmania
Last Updated on 12/07/2017 by Iulian Gavriluta

TARJA la SibiuTARJA: “Iubesc minunatul oras Sibiu si fermecatorul sau Centru Vechi. Sunt foarte incantata sa ma intorc acolo, pentru Festivalul ARTmania. A fost pentru mine o imensa bucurie sa fiu invitata, de-a lungul timpului, atat pentru concerte clasice, cat si pentru concerte rock la Sibiu.

 

Iubesc minunatul oras Sibiu si fermecatorul sau Centru Vechi si sunt foarte incantata sa revin, pentru Festivalul ARTmania. Inseamna enorm pentru mine. Pentru un artist ca mine, Romania este o tara foarte importanta, un loc in care am fost intotdeauna intampinata cu multa caldura, oriunde as fi cantat. Ceea ce am primit de la fanii romani este extraordinar! Va multumesc tuturor! Abia astept sa fiu din nou alaturi de voi!”, spune Tarja, soprana si pianista finlandeza care a obtinut faima internationala ca solista a trupei Nightwish si care este invitata acum sa isi prezinte noul album, in premiera in Transilvania, la cea de-a 12-a editie a festivalului ARTmania.

Tarja, cantareata cu voce de cristal, ale carei show-uri grandioase au impresionat intreaga lume, isi va reintalni fanii din Romania intr-un concert care va avea loc sambata, 29 iulie 2017, in Piata Mare din Sibiu. O solista cu o voce exceptionala, cu o tehnica impecabila si un spirit rock profund, Tarja vine la Sibiu in cadrul turneului "The Shadows Show”, inceput la finalul anului trecut pentru promovarea unora dintre cele mai recente materiale ale sale - EP-ul "The Brightest Void" si albumul "The Shadow Self".Tarja, Lacuna Coil, Riverside, Beyond the Black, You And Me At Six, Devin Townsend Project si Walkways sunt trupele confirmate pe afisul celei de-a 12-a editii a Festivalului ARTmania din Sibiu.

Biletele au fost puse in vanzare in retelele Eventim.ro, myticket.ro, iabilet.ro si pe Kompostor.ro. In cea de-a doua perioada de pre-sale, pretul unui abonament este de 230 de lei, urmand ca la locatie pretul sa fie de 250 lei. Pentru aceasta editie, ARTmania Festival a pus in vanzare un numar limitat de bilete pe zi, la pretul de 140 lei.

T.P.