Tabara gratuita pentru sase elevi buzoieni de exceptie, premiati la Concursul National “Tinere condeie”. Vezi aici numele premiantilor
Last Updated on 12/07/2017 by Iulian Gavriluta

Premii Tinere CondeieMinisterul Educatiei Nationale a trimis catre Inspectoratul Scolar Judetean Buzau o adresa prin care face cunoscut numele elevilor laureati la faza nationala a Concursului national „Tinere condeie", editia 2017. Datorita numarului limitat de locuri, la tabara nationala (28 august - 3 septembrie 2017, Muncel, judetul Iasi), vor beneficia de locuri gratuite doar o parte dintre elevii premiati.

In anexa gasiti numele elevilor premiati, asa cum au rezultat in urma jurizarii nationale. Dintre acestia, cei subliniati beneficiaza de locuri gratuite in tabara nationala. Inspectoratele scolare vor delega cate un profesor insotitor, dintre cadrele didactice care pregatesc elevii selectati, din judetele: Constanta (preia si elevii din judetele Braila, 'l'ulcea si Galati), Dolj (preia si elevii din judetele Dambovita si Arges), Hunedoara (preia si elevii din judetele Bistrita Nasaud si Salaj), Vaslui (preia si elevii din judetele Neamt, Suceava si Iasi) si municipiul Bucuresti (preia si elevii din judetele Buzau si Bacau). In cazul in care unii dintre elevii care beneficiaza de locuri gratuite nu doresc sau nu pot participa la tabara, vor fi selectati de catre inspectoratele scolare alti elevi dintre cei premiati. In tabara vor fi prezenti presedintele si un membru al juriului national, care vor asigura programul educativ al concursului (ateliere, vizite, intalniri cu specialisti etc.). La prima sedinta tehnica din tabara se va nominaliza si directorul administrativ al concursului, dintre profesorii prezenti. Acesta va avea rolul de a se ocupa de detaliile logistice ale taberei, impreuna cu administratorul centrului de agrement. Organizatorii vor acoperi cheltuielile de cazare si masa, transportul profesorilor insotitori va fi asigurat de inspectoratul scolar de provenienta, iar cheltuielile de transport ale elevilor vor fi asigurate de unitatea de invatamant de unde provine fiecare participant.

De la Buzau au fost selectati 6 elevi dintre premiantii concursului:

  1. Rosca Teodora – Scoala Gimnaziala “George Emil Palade” – Premiul II
  2. Rapeanu Miruna – Colegiul National “B. P. Hasdeu” Premiul I
  3. Ionascu Alex - Colegiul National “B. P. Hasdeu” Premiul I
  4. Dogaru Iulia - Colegiul National “B. P. Hasdeu” Premiul I
  5. Sima Maria Simina - Colegiul National “B. P. Hasdeu” Premiul I
  6. Anghel Ovidiu - 1. Colegiul National “B. P. Hasdeu” Premiul II

Lista completa a premiantilor poate fi consultata aici: http://isjbz.ro/site/index.php/noutati

A.D.