Examenul de TITULARIZARE 2017 in linie dreapta. Maine, cadrele didactice din Buzau vor sustine proba scrisa. Vezi aici locul de desfasurare
Last Updated on 11/07/2017 by Iulian Gavriluta

TitularizareExamenul de Titularizare a intrat in linie dreapta. Ministerul Educatiei a actualizat lista candidatilor inscrisi si lista posturilor disponibile. Inregistrarea dosarelor de inscriere a candidatilor a avut loc intre 16 si 22 mai.

Pana pe 30 iunie au avut loc probele practice/orale si inspectiile la clasa. Proba scrisa a concursului national de ocuparea posturilor didactice se desfasoara în data de 12 iulie 2017 în doua centre de concurs constituite prin decizie la nivelul judetului Buzau:

  1. Centrul nr.1 – Liceul Pedagogic “Spiru Haret” - Buzau
  2. Centrul nr.2 – Scoala Gimnaziala nr.7 – Buzau

Disciplinele arondate Centrelor de concurs nr. 1 si 2 sunt afisate la avizierele centrelor alaturi de listele candidatilor admisi pentru sustinerea lucrarii scrise, precum si repartizarea in sali a candidatilor.Pe usa fiecarei sali de concurs, se afiseaza tabele nominale cuprinzând candidatii repartizati in sala respectiva si disciplina la care sustin proba scrisa în cadrul concursului, indiferent daca acestia sunt înscrisi si în alte judete. Accesul candidatilor în salile de concurs este permis in data de 12 iulie 2017, între orele 8:00 si 9:00.

A.D.