Esti cadru didactic in Buzau? S-au afisat rezultatele selectiei Expertilor in Managementul Educational
Last Updated on 11/07/2017 by Iulian Gavriluta

Profesori ISJ BuzauInspectoratul Scolar Judetean Buzau a organizat si desfasurat concursul de selectie a cadrelor didactice pentru dobandirea calitatii de membru al corpului national de experti in management educational, seria a 12-a.

 

 

Calendarul desfasurarii concursului de selectie a cadrelor didactice pentru dobandirea calitatii de membru al corpului national de experti in management educational, seria a 12-a, este aprobat prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr.43 30/03. 07.2017 publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr.519/04. VII.2017:

La concursul de selectie pentru dobandirea calitatii de membru al corpului national de experti in management educational au putut participa orice cadru didactic care a indeplinit cumulativ urmatoarele conditii:

a) au facut dovada acumularii a 60 de credite transferabile in cadrul unor programe acreditate de formare in domeniul managementului educational;

b) sunt titulari in invatamant si au cel putin gradul didactic 11 sau titlul stiintific de doctor; (litera modificata prin art. 1 pct. 1 din Ordinul ME C.T.S. nr. 4 3812012, in vigoare de la 6 august 2012).

c) au obtinut califcativul „foarte bine" in ultimii 4 ani si nu au fost sanctionati disciplinar in anul scolar curent;

d) nu au fost lipsiti de dreptul de a ocupa o functie de conducere sau de indrumare si control in invatamant prin hotararea judecatoreasca definitiva de condamnare penala;

e) nu au fost exclusi, conform prevederilor art. 21, din Registrul national al expertilor in management educational

Numarul de locuri scoase la concurs a fost de 120 dintre acestea fiind ocupate in urma selectie online un numar de 77 de locuri.

Lista cadrelor didactice admise online poate fi consultata aici: http://isjbz.ro/site/index.php/component/jdownloads/send/64-noutati/1559-lista-cu-candidati-admisi-corpul-national-de-experti-in-mangement-educational-seria-2-seria-12-a

A.D.