Unde e lege, e tocmeala? Un proprietar de apartament de pe bulevardul 1 decembrie 1918 din oras a acoperit cu pietris spatiul verde din fata blocului si a blocat intrarea in imobil cu 3 ghivece mari
Last Updated on 10/07/2017 by Iulian Gavriluta

ghivece blocLocatarii din blocul 7B de pe Bulevardul 1 decembrie 1918 sunt deranjati de ceva vreme de faptul ca proprietarul unui apartament aflat la parterul imobilului ignora legile in vigoare si bunul simt elementar si a acoperit cu pietris spatiul verde din fata intrarii in bloc. Mai mult, aceeasi persoana a mai “amplasat” si 3 ghivece mari din beton la intrarea in imobil, incomodand astfel locatarii care vor sa intre in blocul cu pricina.

 

Buzoianca ce a facut isprava, spun vecinii, este venita de curand din strainatate impreuna cu partenerul ei – un cetatean de origine italiana si are impresia ca aici poate sa faca orice. Dupa cum am aflat de la ceilalti locatari din bloc, politistii locali au venit sa vada care este problema dar se pare ca nici ei nu au avut prea mare succes in ceea ce priveste aplicarea legii. Ne intrebam, nu exista mijloace de revenire la normalitate sau nu se vrea? Unde e lege e tocmeala? A dat cumva vreun acord Primaria sa se acopere spatiul verde si sa se incomodeze locatarii cu ghivecele respective?

I.G.