FOTO – Acord de Parteneriat semnat intre CJ Buzau, Provincia Flandra Orientala si Fundatia Crucea Alb Galbena

CJ FlandraConsiliul Judetean Buzau a semnat, impreuna cu Provincia Flandra Orientala, Fundatia Crucea Alb Galbena Flandra si Fundatia Crucea Alb Galbena Romania - Filiala Buzau un nou Acord de Parteneriat pentru ingrijiri medicale si sociale de calitate la domiciliu in judetul Buzau.

 

Prin intermediul acestui Acord de parteneriat, incheiat pentru perioada iulie 2017 - iunie 2020, partile si-au exprimat hotararea de a sprijini in continuare functionarea Crucii Alb Galbene Buzau, in vederea asigurarii continuitatii ingrijirilor medicale si sociale de calitate si accesibile la domiciliul beneficiarilor din judetul Buzau.

Prin Hotararea nr. 128/2017 privind Aprobarea listei asociatiilor si fundatiilor carora li se acorda subventii de la bugetul Judetului Buzau in anul 2017 pentru activitati de asistenta sociala, conform Legii nr. 34/1998, Consiliul Judetean Buzau a acordat Fundatiei Crucea Alb Galbena - Filiala Buzau o subventie in cuantum de 96.600 pentru un numar de 115 beneficiari/luna.

Colaborarea dintre Judetul Buzau si Provincia Flandra Orientala a inceput in anul 2003. In baza intalnirilor periodice, care au avut loc intre reprezentantii acestora, au mai fost incheiate si Protocoalele de colaborare intre anii 2009-2012 si Acordul de parteneriat in anul 2013.

”Saptamana aceasta am avut o intalnire cu oficialii Provinciei Flandra Orientala, dar si cu reprezentantii Fundatiei Crucea Alb Galbena Flandra si cei ai Fundatiei Crucea Alb Galbena Romania - Filiala Buzau, in cadrul careia am semnat un nou Acord de parteneriat. Scopul nostru este ca, prin continuarea acestei colaborari, saimbunatatim infrastructura de sanatate din judetul Buzau, dar si sa contribuim la crearea si dezvoltarea de noi servicii care sa vina in sprijinul buzoienilor, in domeniul sanatatii si al asistentei sociale.”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu.

E.S.

 

{vsig}CJ-BZ-Flandra{/vsig}