Pentru un sfarsit de saptamana in siguranta, politistii buzoieni va recomanda
Last Updated on 08/07/2017 by Iulian Gavriluta

IPJ BuzauConducatorii auto care pleaca la drum trebuie sa spuna „NU” alcoolului, sa isi pastreze calmul in trafic, sa circule prudent si sa se asigure corespunzator la efectuarea oricaror manevre, pentru a ajunge in siguranta la destinatie.

 

Pietonilor le atragem atentia ca trebuie sa traverseze numai pe la trecerile semnalizate sau pe la colt de strada! Pietonilor le atragem atentia ca trebuie sa traverseze numai pe la trecerile semnalizate sau pe la colt de strada! La orice traversare, sa se opreasca in afara partii carosabile, sa se asigure din stanga, din dreapta și apoi din stanga din nou! Totodata, trebuie sa fie atenti și la copii, care nu trebuie lasati sa traverseze singuri – ei sunt imprevizibili și nu pot aprecia corect distantele și vitezele.

Politistii rutieri recomanda conducatorilor auto sa nu conduca in stare de oboseala, intrucat oboseala la volan poate fi fatala si ii sfatuiesc sa alterneze perioadele de conducere cu pauze de aproximativ 15-30 de minute, atunci cand calatoresc pe distante mari.

Respectati regulile de circulatie!