Esti cadru didactic in invatamantul buzoian? ISJ Buzau a afisat REZULTATELE FINALE pentru GRADATIILE DE MERIT 2017
Last Updated on 08/07/2017 by Iulian Gavriluta

Profesori ISJ BuzauIn acest an la nivel de ISJ Buzau vor fi acordate un numar de 197 de gradatii dintre care 168 pentru personalul didactic, 14 pentru personalul de conducere si 15 pentru personalul didactic auxiliar. In cursa pentru obtinerea unui spor financiar considerabil pentru o durata de mai multi ani s-au inscris 273 de cadre didactice si 37 de angajati ce fac parte din personalul didactic auxiliar.

Noutatea, la CRITERII, a acestei sesiuni de stabilire a gradatiilor de merit ce vor fi acordate incepand cu luna septembrie 2017 s-a referit la implicarea activa a oamenilor scolii in prevenirea si combaterea abandonului scolar. Asadar, s-a pus acelasi accent pe munca de combatere a abandonului scolar in randul elevilor, ca si in cazul obtinerii rezultatelor deosebite cu elevii la concursuri si olimpiade. Ca si in ceilalti ani, ISJ Buzau a evaluat activitatea candidatilor inscrisi pentru acordarea gradatiei de merit, inclusa in raportul de autoevaluare, sustinuta prin documente doveditoare. Perioada luata in calcul: 1 septembrie 2011-31 august 2016.

La criterii anul acesta a fost o noutate. Primul si principalul criteriu, cel ce se refera la activitatile complexe cu valoare instructiv-educativa, care ii poate aduce pana la 70 de puncte candidatului, aduce in acest an, ca noutate, accentul deosebit pus pe activitatea si rezultatele obtinute cu copiii din medii defavorizate.

Lista completa a punctajelor obtinute in invatamantul buzoian poate fi consultata aici: http://isjbz.ro/site/index.php/component/jdownloads/send/85-gradatii-de-merit-2017/1553-rezultate-finale-gradatii-merit-2017

A.D.