FOTO – Festivalul International de Film European BUZZ CEE desfasurat in aceste zile la Buzau a fost luat cu asalt de sute de buzoieni
Last Updated on 07/07/2017 by Iulian Gavriluta

BUZZ CEE 1In  aceasta saptamana, a debutat cea de-a doua editie a festivalului international de film european BUZZ CEE ce are loc la Buzau in perioada 4-9 iulie 2017. Mai mult de 400 de oameni au fost prezenti la proiectiile primei zile, care au inclus documentare, scurtmetraje si lungmetraje, selectia filmelor fiind pe placul spectatorilor buzoieni.

„Ne-am bucurat sa vedem atat de multa lume la debutul celei de-a doua editii BUZZ CEE, e un semn clar ca activitatile culturale sunt asteptate si dorite de locuitorii Buzaului. Selectia de filme este foarte buna, iar evenimentele speciale sunt cu adevarat niste momente unice, la care speram sa participe cat mai multa lume”, a transmis Mihaela Constantinescu, directorul festivalului. Si in zilele ce au urmat zeci de buzoieni au vazut cele mai noi productii din cadrul festivalului iar pentru zilele de weekend se asteapta ca numarul spectatorilor sa fie si mai mare. Asadar, un succes!

In cadrul competitiei Festivalului International de Film Buzau – BUZZ CEE, publicul va putea urmari filmele finaliste, 30 de proiectii din 17 tari din Europa Centrala si de Sud-Est, inclusiv Grecia, Turcia si Israel. Festivalul isi propune sa promoveze productii de calitate din tarile din regiune si sa aduca la Buzau filme care ajung rareori pe marile ecrane din Romania, oferind publicului posibilitatea sa intre in contact cu cinematografia central si sud-est europeana. Lista completa a filmelor participante in competitia BUZZ CEE 2017 o gasiti pe website-ul evenimentului, http://www.buzzcee.ro/La fel ca la prima editie, intrarea la toate filmele din cadrul festivalului este fi libera.

A.D.

BUZZ CEE