FOTO – ATENTIE SOFERI, INCA UNA, NESEMNALIZATA! Cartier MICRO 3 – Craterele din asfalt cosmarul soferilor buzoieni
Last Updated on 07/07/2017 by Iulian Gavriluta

Groapa Micro 3Cosmarul soferilor, sunt gropile din asfaltul soselelor, iar cheluielile pentru reparatii nu sunt deloc nesemnificative, ba dimpotriva. Si cum nu este un „oras de poveste” in municipiul Buzau acestea sunt la tot pasul, ca dupa bombardament arata peste 90% dintre strazile cartierelor buzoiene.

Deunazi ne-a atras atentia unui „crater” iscat pe strada Pietroasele din cartierul Micro 3, sa tot aiba cinci zile de cand s-a surpat asfatul langa o gura de canal. Nu a fost semnalizata in niciuna dintre zile de cand a aparut, ne-au declarat cei care circula des prin zona. Noroc ca acum este vacanta, altfel in zona traficul era mult mai intens. Soferii incearca pe cat posibil sa o evite dar fiind aproape de centrul strazii, dar cum pe o parte sunt parcate masini, este greu de evitat. Si asa cum spuneam, nu este singurul cartier in aceasta situatie. Pe site-ul de sesizari domnuleprimar.ro ne-au atras atentia o serie de sesizari de prin tot orasul cu probleme similare, deja stim si raspunsul edilului „Nu sunt bani, cheltuim cu politia locala....”. Nu ar fi bun un raspuns „Nu sunt bani, am cheltuit cu studiul de apa 30 000 Euro, cu concertul lui nea Beni, cu vaslitul in Parcul Tineretului, cu..., cu..., cu....”? Nu veti vedea sinceritate nici acum si nici in vecii vecilor...

Cu certitudine la cum sunt vremurile la primarie slabe sanse de remediere, asa ca dragi soferi nu va ramane decat sa dati in judecata primaria astfel incat sa va plateasca daunele produse masinilor.

A.M.

Micro 3

 

1 MICRO 3