SEF NOU la Serviciul Contabilitate – Financiar din Consiliul Judetean Buzau. Vezi aici rezultatele examenelor sustinute la sediul ANFP Bucuresti
Last Updated on 06/07/2017 by Iulian Gavriluta

CJ BuzauIn data de 31 mai 2017 ANFP anunta Concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de Sef serviciu – Serviciul Contabilitate Financiar din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Buzau.In urma probelor desfasurate la sediul ANFP in cursul zilei de ieri, 5 iulie 2017, doamna ROSCULETE MARICICA este noul sef al Serviciului Contabilitate Financiar dupa ce a obtinut 83,6 puncte la lucrarea scris si 89,6 puncte la proba de interviu.

 

Asadar, noua sefa peste finantele Consiliului Judetean Buzau a fost declarata „ADMIS” cu un total de 172,6 puncte.

Pentru Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de auditor, clasa I, grad profesional superior (2 posturi) din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Buzau s-au inscris in concurs trei candidate dintre care doar doua au sustinut ieri probele de concurs. Astfel ca unul dintre posturi a fost ocupat de doamna Grasu Paula ce a obtinut la proba scrisa un punctaj de 83 de puncte iar la proba de interviu un punctaj de 80,66 puncte totalizand astfel 163,66 puncte si fiind declarata “ADMIS” in timp ce o alta candidata, Carcei Elena Laura a obtinut doar 36,66 puncte la proba scrisa nefiind cazul sa mai sustina proba de interviu si fiind declarata “RESPINS”.

La proba de Concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de sef birou – Biroul Audit Public Intern din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Buzau s-a inscris un singur candidat, IACOB GEORGE DANIEL, al carui dosar a fost “RESPINS” pentru “NEINDEPLINIREA CONDITIILOR DE STUDII POTRIVIT ART.54 LIT. (G)SI ART. 57 ALIN. (6) LIT. (A)”, asadar functia ramane vacanta.

 

A.D.