Kendama, jucaria virala in intreaga lume, te asteapta vineri si sambata in Galleria Mall Buzau la workshop, demonstratii si distractie

Kendama WorkshopDesi in Japonia jocul kendama este popular de mai bine de 300 de ani, in România a inceput sa fie cunoscut abia de opt ani. In România, kendama a aparut pentru prima data in 2008 si de atunci a luat amploare.

 

Sunt organizate concursuri prin care au fost desemnati unii dintre cei mai buni jucatori din tara. Pe acelasi model, Galeria Mall Buzau organizeaza vineri si sambata 7- 8 iulie 2017, in intervalul orar 15:00 – 18:00, Kendama Workshop la etaj. Trick-uri, demonstraţii, sesiuni de Kendama si multa distractie, toate oferite de Crew YSC. Participarea este GRATUITA. Insa cel mai mare concurs la care ar putea sa participe cei care sint pasionati de acest joc este Ken­dama World Cup care este organizat in Hatsukaichi, Japonia. Cistigatorul medaliei de aur la acest concurs primeste, pe linga notorietate, un premiu de 5000 de dolari. Singura modalitate prin care poate fi invatata minuirea kendamei este imitarea miscarilor folosite in filmuletele postate pe Internet. Cel mai mare workshop este oferit de cei din Hatsukaichi care organizeaza si Kendama World Cup, insa si celor mai buni practicanti le este greu sa obtina un loc pentru a invata jocul in orasul in care se spune ca a luat nastere.

A.D.