Buzoieni, vreti sau nu vreti, de maine se schimba sensul de mers pe mai multe strazi din municipiu
Last Updated on 06/07/2017 by Iulian Gavriluta

Sens unicDe la venirea primarului Toma la carma primariei orasului nu numai toata activitatea primariei a fost data peste cap ci si intregul trafic rutier din municipiu. Sa amintim multiplele schimbari in doar cateva saptamani in cartierul Micro 3 sau „uite rondul nu este rondul” de la Tribunalul Buzau.

Cum schimbarile rutiere pe strada Tudor Vladimirescu si de la intersectia din Aleea Trandafirilor au dat batai de cap politistilor vom vedea noile schimbari ce accidente si incidente mai produc.

Asadar, prin decizia Comisiei de securitate rutiera Primaria municipiului Buzau aduce la cunostinta aplicarea din data de 07.07.2017 a unor masuri privind fluidizarea circulatiei rutiere in municipiului Buzau, dupa cum urmeaza:

1.instituirea sensului unic de circulatie pe strazile Independentei si Viitorului, astfel:

a) -strada Independentei intrare dinspre strada Ostrovului, cu sens unic pana la intersectia cu strada Lunei

-circulatie in ambele sensuri de la intersectia cu strada Lunei pana la iesirea in B-dul 1 Decembrie 1918,

b) -strada Viitorului intrare din bdul 1 Decembrie 1918 cu circulatie in ambele sensuri din bdul 1 Decembrie 1918 pana la aleea din dreptul blocurilor 24E - 26A, 

- sens unic de la aleea blocurilor 24E - 26A pana la strada Patriei;

2.instituirea sensului unic de circulatie pe strada Victoriei, pe tronsonul delimitat de strazile Aurorei si Sculpturii, cu directia dinspre Biserica Banu catre cartierul Micro 5.

I.G.