UPDATE – S-AU AFISAT REZULTATELE! ZIUA CEA MARE A SOSIT CU EMOTII INTENSE! Vestea rezultatelor pe care toti absolventii de liceu le asteapta e aproape. Afla primul ce nota ai luat
Last Updated on 05/07/2017 by Iulian Gavriluta

Rezultate BACRezultatele de la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi afisate astazi, pana la ora 16:00, iar contestatiile pot fi depuse intre orele 16:00 - 20:00. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, intre 6 si 9 iulie vor fi rezolvate contestatiile, iar rezultatele finale vor fi publicate pe 10 iulie.

 

Inscrierea candidatilor pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat se va face intre 11 si 14 iulie. Cei care au promovat examenele de corigente o pot face pe 27 iulie.

  • Pe 21 august va fi sustinuta proba scrisa la Limba si literatura romana, pe 22 august - la Limba si literatura materna, iar pe 23 august - proba obligatorie a profilului.
  • Ultima proba, cea la alegere a profilului si specializarii, va avea loc pe 4 august.
  • Intre 25 si 28 august vor fi evaluate competentele lingvistice de comunicare orala in Limba romana, pe 28 august - competentele lingvistice de comunicare orala in limba materna, iar pe 29 - 30 august - competentele digitale.
  • In zilele de 30 si 31 august se va face evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.
  • Rezultatele vor fi afisate pe 1 septembrie, pana la ora 16:00, si depunerea contestatiilor se va face in aceeasi zi, intre orele 16:00 - 20:00.
  • Contestatiile vor fi rezolvate intre 2 si 5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 6 septembrie.

E.S.

UPDATE - Rezultatele complete pot fi vizualizate pe adresa: www.edu.ro