Se apropie „vaslitul” banilor in afacerea Patzaichin – Donald Tom
Last Updated on 05/07/2017 by Iulian Gavriluta

Vaslit Donald Tom Ivan PatzaichinIvan Patzaichin cauta, pentru prima data, campioni la vaslit la Buzau! Pai ce-i greu de gasit cand ai in buzunar doldora banii primariei?  Vaslitul in aceasta afacere incepe duminica, 9 iulie, incepand cu ora 09:30, in Parcul Tineretului, zona Debarcader.

Nu conteaza cine, ce si cum, indiferent de varsta, constitutie sportiva si experienta doar sa te faci ca vaslesti ca ei sigur nu se fac ca incaseaza banii. Se formeaza echipajul de 11 campioni pentru concursul de vaslit viteza, in canotci de 10+1 locuri. Pai mai este nevoie de “11 campioni”? Este de ajuns unul, primarul Donald Tom, expert in “vaslit” in banii publici, bani din proiecte europene sau banii celor de la care a imprumutat si cu care se judeca. Asa ca de departe este MARE CAMPION, calificat in finala fara vasle… “Descopera Rowmania” competiţia de vaslit in canotci de 10+1 ajunge in premiera la Buzau. Normal ca “in premiera” ca doar avem la carma orasului un primar cu care se pot umple buzunarele.

Descopera Rowmania – România naturala vazuta din barca este o campanie naționala de promovare a patrimoniului național si urmareste descoperirea României naturale, prin promovarea miscarii in aer liber. Obiectivul acestei campanii este sa reapropie oamenii de natura si sa-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca si ca activitate vâslitul.” S-o fi vaslind pe unde se vasleste, orice s-ar spune Municipiul Buzau nu are lacuri pentru vaslit dar are destui “mari oameni” care sa “ajute” la aruncatul banilor pe apa sambetei si la debarcatul orasului pe maluri nesigure…din pacate! Evenimentul se va incheia cu un concert, organizat de Primaria Municipiului Buzau, in Amfiteatrul din Parcul Tineretului. S-a invata primarul ca din organizarea unor astfel de evenimente cu concerte se stie ce sume fabuloase au fost “utilizate pentru concertul lui nea Beni) vata pe bat si alte….”vasle” se pot “extrage” cele mai norocoase lozuri. Hei, hei…..tine minte Donald Tom, ulciorul nu merge de multe ori la apa!

I.G.