ATENTIE BUZOIENI! Numele unui hipermarket important din Buzau a fost furat si folosit in mod fraudulos. Compania atrage atentia clientilor
Last Updated on 05/07/2017 by Iulian Gavriluta

Magazinul KauflandATENTIE, potrivit unui comunicat de presa al retailerului german Kaufland “În ultima lună, numele companiei Kaufland România a fost folosit în mod fraudulos de persoane necunoscute, cu ocazia comiterii unor infracțiuni de furt din locuințe.

 

Potrivit informării primite de la Poliția Română, aceste persoane pretindeau, în mod mincinos, că ar fi reprezentanți ai societății noastre și doresc să facă prezentări de produse, cu scopul de a intra în locuință și a sustrage sume de bani sau obiecte de valoare. Vă informăm că societatea Kaufland România nu comercializează produse din ușă în ușă sub nicio formă și nu efectuează prezentări de produse sau promoții la domiciliu. Vă avertizăm să nu permiteți accesul în locuința dumneavoastră persoanelor care pretind a fi reprezentanți ai societății Kaufland România, pentru a nu risca să fiți păgubiți.În cazul în care vă confruntați cu o astfel de situație, adresați-vă imediat Poliției Române.”

Sursa: kaufland.ro

A.M.