Vrei sa fii VOLUNTAR pentru copiii centrelor de plasament din Buzau si Ramnicu Sarat? Vezi aici cum te poti inscrie sa urmezi cursurile de voluntariat
Last Updated on 03/07/2017 by Iulian Gavriluta

Ajungem mariEste nevoie de 1000 de voluntari implicati, care sa devina prieteni ai copiilor din centre de plasament din Bucuresti si 25 de judete. Voluntarii din programul educational Ajungem MARI merg saptamanal in centre de plasament in echipe de cate doi si pot sustine, prin metode interactive si joc (stiute sau invatate la training):

 

- sedinte de pregatire scolara (matematica, engleza, istorie etc.);

- ateliere creative (muzica, dans, arte plastice, teatru etc.) sau de cultura generala, educatie pentru sanatate sau educatie civica.

Pe langa cursuri si ateliere, voluntarii ii pot ajuta pe copii sa descopere lumea din jur prin iesiri educative in afara centrelor, la teatru, la film, in vizita la muzee sau in parcuri. Inscrie-te pana pe 19 iulie completand formularul online: https://goo.gl/forms/WJOHNetP5hNsflzy1 si trimitand apoi CV cu fotografie la adresa mentionata in formular.

Modulul de voluntariat dureaza 6 luni si incepe in octombrie. Pana atunci au loc inscrierile, trainingurile (de o zi de weekend) despre nevoile copiilor si metode de lucru cu ei si repartizarea voluntarilor la centre. Ajungem MARI cauta voluntari in Bucuresti si judetele: Alba, Arad, Arges (Pitesti, Costesti, Campulung), Bacau, Braila, Bihor, Botosani, Brasov (Codlea, Tarlugeni, Sacele, Rupea), Buzau (Buzau, Ramnicu Sarat), Constanta, Cluj (Cluj-Napoca, Turda, Gherla), Dambovita (Targoviste, Gaesti), Dolj, Galati, Harghita (Miercurea Ciuc), Hunedoara (Deva), Gorj, Iasi, Ilfov, Mures (Targu Mures, Reghin), Neamt, Prahova (Ploiesti, Plopeni, Valenii de Munte, Sinaia, Campina), Sibiu, Suceava, Timis (Timisoara, Recas, Lugoj), Vrancea (Focsani, Obobesti, Panciu).

Mai multe detalii si pasii de inscriere, pe site: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/.

E.S.