VIDEO – Tuica si vin….ca la piata. 5 persoane vindeau ILEGAL bauturi alcoolice intr-o piata din Buzau
Last Updated on 01/07/2017 by Iulian Gavriluta

Politia Locala Buzau 1Avand in vedere sesizarile cetatenilor, politistii locali au actionat in Piata NINI, din Municipiul Buzau, pentru combaterea actelor ilicite de comert. Cu aceasta ocazie au fost depistate 5 persoane care au expus spre vanzare produse alcoolice (72 litri vin, 158 litri tuica), fara a prezenta documente justificative de provenienta.

 

Bunurile expuse spre vanzare au fost reţinute în vederea confiscării iar persoanele depistate au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare de 3000 lei. Atragem atentia cetatenilor, ca in conformitate cu prevederile Legii 12/1990R, pentru efectuarea de activitati de productie, comert sau prestari de servicii, dupa caz, cu bunuri a caror provenienta nu este dovedita, in conditiile legii, fapta se sanctioneaza contraventional cu amenda cuprinsa intre 500 si 5000 lei.

Recomandam cetatenilor sa-si aleaga cu atentie locurile din care isi procura produsele alimentare pentru a nu fi predispusi imbolnavirii sau altor evenimente nedorite.

E.S.

 

https://www.youtube.com/watch?v=OwsMh75jKp8&feature=youtu.be