Salarii bune, joburi libere……candidati putini. Locurile de munca vacante scoase la concurs pentru Consiliul Judetean Buzau de ANFP nu se bucura de doritori
Last Updated on 01/07/2017 by Iulian Gavriluta

CJ BuzauLa sfarsitul lunii mai, mai exact in data de 31 mai 2017, ANFP publica pe site-ul institutiei procedura de concurs pentru patru functii libere din Consiliul Judetean Buzau. Perioada de inscriere a candidatilor s-a terminat in urma cu cateva zile, din pacate posturile libere nu au fost vizate de prea multi doritori, dimpotriva am putea spune.

Cauzele ar putea fi multiple, ne-am dori sa credem ca nu ducem lipsa de profesionisti care sa nu intruneasca criteriile de inscriere, probabil este lipsa de “sprijin” din alte parti, probabil “lucrul in echipa” cu colegii “sustinuti”…. Astfel, la Concursul de recrutare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de sef serviciu – Serviciul Contabilitate Financiar din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Buzau un singur candidat inscris si ADMIS, la Concursul de recrutare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de sef birou – Biroul Audit Public Intern din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Buzau un singur candidat inscris al carui dosar a fost RESPINS pentru neindeplinirea anumitor criterii privind studiile de specialitate si Concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacante de auditor, clasa I, grad profesional superior (2 posturi) din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Buzau trei candidate inscrisi, toate cele trei dosare de candidatura fiind ADMISE dupa solutionarea contestatiilor. Vom vedea daca in data de 5 iulie 2017, in urma sustinerii probei scrise, locurile vacante pentru care s-au facut inscrieri vor fi ocupate.

A.M.