VIDEO – Cuplul toxic de afaceristi “Liciu-Ghiveciu” au reabilitat de mantuiala un drum judetean, unde s-a produs un accident de circulatie grav. Urmarea? Victimele au castigat procesul cu CJ, care trebuie sa plateasca celor in cauza 96.000 de lei
Last Updated on 30/06/2017 by Iulian Gavriluta

Neagu CJ BuzauJoi 29 iunie a.c., presedintele CJ Petre Emanoil Neagu a tinut o conferinta de presa, imediat dupa sedinta ordinara a alesilor judeteni, in care a amintit despre suma de 96000 pe care Consiliul Judetean Buzau o are de platit victimelor unui accident rutier petrecut acum 6 ani pe un drum aflat in reabilitare. Potrivit presedintelui Neagu, firma care a castigat licitatia de refacere a drumului judetean respectiv  - Liciu Com, a subinchiriat lucrarile (ilegal - n.r.) unei firme a fostului deputat PSD Marian Ghiveciu (SC Set Construct).

 

Acesta, dupa cum se stie, a lucrat ca si in alte parti – neglijent, nesemnalizand corespunzator tronsonul de sosea aflat in plina lucrare si astfel a contribuit la evenimentul rutier nefericit. In urma hotararii instantei, CJ este bun de plata – 96000 de lei, bani ce vor ajunge in buzunarele victimelor. Presedintele CJ are de gand sa dea in judecata firmele respective si sa recupereze banii. Oare o sa vedem vreodata asa ceva? Daca este sa ne gandim, ani buni dupa respectivul eveniment aceleasi firme <a afaceristului Liciu si a fostului dep(r)utat Ghiveciu> au castigat licitatiile pentru deszapezire si alte lucrari de intretinere…tot ei! Curat murdar coane …! Mai multe amanunte si declaratia presedintelui CJ, in materialul VIDEO atasat.

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yMZUqZGU-QQ&feature=youtu.be