FOTO – Calatori inghesuiti precum cartofii, in mijloacele de transport – constatarile echipei de control de la CJ si IPJ Buzau
Last Updated on 30/06/2017 by Iulian Gavriluta

control rutier calduraVineri 30 iunie a.c., între orele 12.30 -14.00,  pe DN E85, Biroul de Transport din cadrul CJ Buzau  împreuna cu Politia Rutiera  au organizat un control tematic care a vizat autovehiculele de transport persoane pentru a vedea daca sunt respectate normele specifice de protectie a calatorului, pe cod portocaliu de canicula.

 

Din partea Consiliului Judetean Buzau a participat vicepresedintele Adrian Petre, responsabil in aceasta directie: “Am efectuat controale impreuna cu Politia rutiera la transportatorii de Maxi Taxi si autobuze, pentru a  vedea daca sunt respectate normele privind protectia calatorului pe timp de canicula. Am efectuat verificari pe 4 trasee si am constatat atat depasirea numarului de calatori prevazut de lege cat si lipsa aerului conditionat din mijloacele de transport. Am atentionat repsonsabilii sa intre in normalitate si sa respecte legea. In zilele urmatoare vom continua verificarile” – a precizat sursa citata mai sus.

I.G.

 

{vsig}control-rutier-canicula{/vsig}