VIDEO – UPDATE – SCANDALUL a continuat in cursul serii in curtea SJU Buzau.Clanurile de tigani fac legea in Buzau. Autoritatile se uita neputincioase la tambalaul si deranjul public. ONG-istii specializati in “etnie” se prefac ca nu vad nimic

tupeu de tiganProblema tiganeasca nu e de ieri de azi si nimeni nu mai spera intr-o integrare a lor (pentru ca nu se poate nivela, educa, schimba gena!). Poate doar sa le ia banii frumusei veniti pe proiecte europene, unii “gargaragii” mai fac pe “durii” si cu “drepturile omului”, de fapt calca in fata libertatile majoritatii populatiei in dispretul legii si al bunului simt elementar.

 

De curand, unul zis “Terente”, din clanul “Pistol”, a trecut pe lumea ailalta si fratii de etnie s-au gandit sa-l jeleasca si sa-l inmormanteze cu fala, asa cum se obisnuieste pe la ei. Nimic anormal am zice, doar daca totul ar fi fost conform legilor in vigoare si nu s-ar face tambalau specific, cu muzica de jelanie tare data, cu corturi, frigiderele, aragazele  pe strazi si tot tacamul aferent. Dupa cum se vede in filmarea colegilor jurnalisti de la Adevarul de Buzau, au fost si niscaiva politisti locali pe acolo, dar stateau c-am pititi pe la colturi…de frica. Astfel, in urma “descinderii de catifea”, anuntata numai unora din presa, s-au impartit doar evident “avertismente” si alte alea. Pacat domnule primar si domnilor politisti. Nu aveti curaj sa aplicati legea! Sa-i chemam oare pe ONG-istii care le papa banii europeni si ii folosesc doar pentru cate o vizita UNESCO sau altele pe la Cilibia, Calvini, Simileasca, etc? Minciuni sfruntate…ii “lustruiesc” si pregatesc – cititi “dreseaza” - pe tiganii care se prezinta europenilor (satui si ei de etnie!) si mint opinia publica ca totul este “ok” ca acestia se integreaza, ca s-au facut progrese, ca previn abandonul scolar… etc. Contactati News Buzau domnilor si mergem impreuna in comunitate sa vedeti adevarul gol golut, nu sa mai traiti in Buzau ca in orwellianul “1984”. Unde sunt cei care se numesc bulibase, sef de Stabor, din Comunitatea Rromilor sau din partidele lor? Unde sunt consilierii si cei care se declara tigani sau rromi la recensamant doar pentru avantaje, le papa banii si nu fac absolut nimic pentru comunitatea lor? Acum probabil ca stau la aer conditionat, pe la Prefectura, CJ, Primarie si citesc stirile noastre mancand seminte si scuipand pe tableta sau IPhone?! Sa va fie rusine flausatilor…la toti rromi, tigani, romanizati si alte alea…voua celor ce ii acoperiti!

I.G.

UPDATE - Ca si cum nu era de ajuns ceea ce se facuse in strada la priveghiul lui "Terente" din clanul "Pistol", in cursul serii unuia dintre cei prezenti al ceremonia decesului mai sus amintit i s-a facut rau si a fost solicitat prin Serviciul unic de Urgenta 112 un echipaj al Ambulantei Buzau. Toate bune si la locul lor doar ca odata cu plecarea salvarii au plecat si o parte dintre pirande si clanul tiganesc tot la spital. Pretextul unor nemultumiri in ceea ce priveste serviciile medicale au facut ca scandalul sa izbucneasca tocmai in curtea spitalului, romii prezenti agresand cadrele medicale dar si fortele de ordine sosite la fata locului pentru restabilirea ordinii. In Colegiul Prefectural de astazi, Prefectul Judetului Buzau, Carmen Adriana ICHIM a precizat ca "Din pacate asa inteleg unii democratia, considerand ca au mai multe drepturi decat romanii...". De asemenea Prefectul judetului si-a exprimat nemultumirea vis a vis de modul in care fortele de ordine au intervenit, considerand ca masura urgenta convocarea conducerii SJU Buzau si a structurilor de ordine pentru impunerea unor modificari semnificative in ceea ce priveste siguranta cadrelor medicale, a pacientilor in institutiile medicale.