VIDEO LIVE – Vezi aici ce spun parlamentarii buzoieni alesi sa faca parte din Guvernul Tudose
Last Updated on 29/06/2017 by Iulian Gavriluta

GuvernTudose PrezidiuEste o mare onoare ca doi dintre parlamentarii PSD, membri ai Organizatiei Buzau, sa fie nominalizati de catrepresedinteleLiviuDragneapentru a face parte din noul Guvern condus de Mihai Tudose, Guvern care  a primit deja astazi votul de investitura din partea Parlamentului.

 

Deputatul Marcel Ciolacu, presedintele PSD Buzau, va ocupa pozitia de Viceprim-ministru si Lucian Romascanu, presedinte al Comisiei pentru cultura si media din Senat, va gestiona portofoliul de Ministru al culturii si identitatii nationale. Cele doua propuneri au fost validate in unanimitate, miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National.

"E un moment politic pe care viitorul il va explica mai bine[...]. O sa ma refer mai mult la partea economica. Sunt un om al cifrelor si pot sa va spun ca Romania se afla intr-un moment economic bun. Ce ne lipseste este o crestere viguroasa a investitiilor si o crestere a veniturilor la buget. Pentru acest lucru imi place sa cred ca am fost adus in fruntea acestui guvern. Va asigurc a nu exista alte obiective in ceea ce ma priveste decat implementarea programului de guvernare si recuperare a intarzierilor." MihaiTudose, Prim-Ministru (Discurs in Plenul Parlamentului)

”Aceste functii vin la pachet cu sperantele romanilor in stabilitate si intr-un viitor mai bun.Trebuie sa recuperam cat mai repede intarzierile, astfel incat sa ducem la indeplinire aplicarea programului de guvernare votat in decembrie 2016. Suntem pregatiti sa ne asumam responsabilitatea si sa mergem la Guvern pentru indeplinirea acestor obiective”, a declarat Marcel Ciolacu.

Reprezentantii judetului Buzau in noul executiv, alaturi de colegii lor parlamentari, vor continua sa munceasca onest si temeinic pentru comunitatea din care provin si vor fi aproape de cei care i-au ales” – au precizat printr-un comunicat de presa, responsabili din cadrul Biroului de presa al PSD Buzau.