LIVE – UPDATE – Sedinta CJSU Buzau. Comunicat Institutia Prefectului Judetul Buzau. RISC MAJOR DE INCENDII ale vegetatiei in perioada caniculei. Structurile MAI si ale Ambulantei din Buzau pregatite sa intervina in caz de urgenta (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 29/06/2017 by Iulian Gavriluta

CJSU Buzau 1Aproximativ 840 de ambulante, 270 de autospeciale si noua aeronave SMURD sunt pregatite sa intervina, la nivel national, in caz de urgenta,dupa ce meteorologii au anuntat ca iau in calcul emiterea unui Cod Rosu, a declarat, miercuri, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a atentionat ca exista riscul de incendii.

 

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau este pregatit sa intervina cu toate mijloacele disponibile in cazul unor situatii majore care pot fi provocate de canicula. Ieri, miercuri, 28 iunie 2017,  a fost emisa o dispozitie a DSU pentru toate structurile din cadrul MAI, Institutia Prefectului judetul Buzau, unitatile de primiri urgente si serviciile de ambulanta.

A.D.

UPDATE - COMUNICAT Privind Planul județean de măsuri și acțiuni pentru atenuarea efectelor temperaturilor ridicate asupra populației

Instituția Prefectului – Județul Buzău vă aduce la cunoștință că, în urma videoconferinței convocate în data de 28 iunie 2017, de către ministrul Administrației și Internelor, Carmen Daniela Dan, și ministrul Sănătății, Florian Bodog, cu prefecții și membrii Comitetelor Județene pentru Situații de Urgență, în data de 29 iunie 2017, în cadrul ședinței ordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, a fost aprobat Planul județean de măsuri și acțiuni pentru atenuarea efectelor temperaturilor ridicate asupra populației în anul 2017, publicat pe site-ul instituției - http://www.prefecturabuzau.ro/uploads/Hotarare%20CJSU%20plan%20judetean%20estival%202017.pdf .

UPDATE - La aceasta ora are loc sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta privind avertizarile meteo de canicula, posibil cod rosu instituit de maine si masurile pe care autoritatile publice trebuie sa le ia pentru a proteja si sprijini populatia.

CJSU Buzau