INCREDIBIL! 2 in 1 – Fara permis si la volanul unui autoturism neinmatriculat un cetatean de 68 de ani din Berca a plecat la plimbare prin localitate
Last Updated on 28/06/2017 by Iulian Gavriluta

IPJ BuzauPolitistii rutieri buzoieni au intocmit un dosar penal, dupa ce au depistat in trafic un conducator auto in varsta de 68 de ani, din Berca, aflat la volanul unui autoturism neinmatriculat si fara a detine permis de conducere, pe raza aceleiasi localitati.

De asemenea, politistii cu atributii pe linie rutiera au continuat activitatile de supraveghere si control al traficului rutier, precum si de prevenire a accidentelor de circulatie, fiind aplicate in total, 240 de sanctiuni contraventionale. Aparatele radar care au actionat pe principalele drumuri ce strabat judetul au inregistrat 62 de autovehicule ce rulau cu viteze mai mari decat limitele maxime admise, pe sectoarele de drum tranzitate. Pentru nerespectarea regimului legal de viteza, politistii rutieri au retinut trei permise de conducere. Alte sapte permise au fost retinute pentru efectuarea unor depasiri neregulamentare, pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor aflati regulamentar in traversarea drumului public sau autovehiculelor care aveau acest drept, dar si pentru conducerea autovehiculelor sub influenta alcoolului. Pe langa soferii indisciplinati, politistii rutieri au mai sanctionat 53 de pietoni care au ales satraverseze neregulamentar, precum si 19 biciclisti si carutasi. Valoarea totala a sanctiunilor aplicate a fost de peste 61.000 de lei.

E.S.