FOTO – “Concert” inedit (“4 D”) oferit de Primarie in Dragaica – “Vidanja RER BAND” si o mare de excremente plutitoare. Bonus – mirosurile pestilentiale!
Last Updated on 22/06/2017 by Iulian Gavriluta

Vidanja RER BAND concert DragaicaA plouat putin ieri si s-au umflat apele in urbe. In Dragaica…jale. Cativa buzoieni veniti sa mai uite de greutatea zilei au dat nas in nas cu..Vidanja de la RER. Potrivit Dex, a “vidanja” inseamna a curata haznalele, a goli, a curata latrinele (toata lumea stie cum put astfel de utilaje). Curajosii vizitatori din targ, dupa cum ne-au semnalat cititorii, in loc de distractie au avut parte de mirosuri pestilentiale si un spectacol total de excremente plutitoare! Toate facute de masina prietenilor Cezarica-Liviu-Altafinii de la “Vidanja RER Band”.

 

Halal Dragaica, halal organizare. Sa mai spunem ca tot ieri, dupa vijelie, curtile de pe strada Viilor aratau ca si canalele navigabile din Venetia. Proprietarii de pe strada cu pricina s-au chinuit sa scoata apa cu ce au apucat, pana la venirea unei masini specializate. Zbaterea a fost facuta pentru ca astazi trebuia musai sa se vada asflatul din noroiul si jegul adus de aluviuni pentru ca de…vine Tomita. Edilul, dupa modelul Neagu - CJ, vrea sa arate marea asfaltarea din zona care…in realitate a intarziat vreo cativa ani (strada figura ca asfaltata,desi nu cunoscuse asfaltul niciodata!).

I.G.

Conferinta Toma

{vsig}vidanja-rer-band{/vsig}