Infrastructura rutiera PRIORITATE a Consiliului Judetean Buzau. In curand va avea loc reabilitarea mai multor drumuri judetene Vezi aici in ce localitati se va ajunge cu asfaltarile
Last Updated on 21/06/2017 by Iulian Gavriluta

Reabilitare drumuriDupa ce zilele acestea au fost finalizate lucrarile de turnare a unui covor asfaltic nou, pe o lungime de 11 km, din fonduri proprii ale Consiliului Județean Buzau, pe DJ 203D  Municipiul Buzau-Smeeni-Bradeanu in perioada imediat urmatoare vor urma alte investitii masive in infrastructura buzoiana, aceasta fiind unul dintre obiectivele principale ale Consiliului Judetean Buzau.

 

Am realizat lucrări de reabilitare pe drumul județean ce leagă Municipiul Buzău de comuna Smeeni și comuna Brădeanu și vom ajunge, în perioada următoare, până la Scutelnici, Glodeanu Siliștea, Glodenu Sărat și Amaru. De asemenea, vom continua lucrările cu reabilitarea DJ care face legătura între comuna Rușețu și Padina. Știu că sunt probleme pe mai multe drumuri județene, dar vreau să fac un apel către locuitorii județului Buzău să înțeleagă faptul că numai cu răbdare vom îmbunătăți infrastructura rutieră a județului Buzău. Vreau să mulțumesc consilierilor județeni, indiferent de culoarea politică, pentru că au înțeles și au fost de acord să executăm aceste lucrări”, a declarat Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu.

A.D.