UPDATE – Loredana Dorobantu NOUL DIRECTOR al DGASPC Buzau.Dorobantu sau Leonte? Astazi, ZIUA DECISIVA pentru scaunul de director la DGASPC Buzau

DGASPC BuzauAstazi, o noua incercare de ocupare prin concurs a functiei de Director General Executiv al DGASPC Buzau, institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean Buzau. Daca la „prima strigare” a concursului pentru functia de Director General Executiv se inscrisesera patru candidati astazi, la sediul ANFP Bucuresti se vor prezenta doar doi candidati.

 

Loredana Dorobantu, cea care se considera ca pleaca din „poll position”, stiut fiind faptul ca este „preferata” unor angajati cu „influenta” din CJ Buzau, functionar in cadrul institutiei de mai multi ani si cea care a sustinut singura examenul acum mai bine de o luna dar nu a reusit sa obtina nota 7.00 sau peste 70 de puncte care i-ar fi fost necesare pentru a fi declarata "ADMIS" si Sorin Marian Leonte,  de 17 ani Sef in Centrul Rezidential pentru Copilul cu Deficiente Auditive Buzau, un centru de educatie speciala aflat tot in structura DGASPC, cel care pe ultima suta de metri s-a retras din concurs data trecuta. Tot astazi, va sustine examen pentru functia de Director Economic acelasi unic nume,  Mihaela Cojocea (sotia lui "Mamulos" din CJ - turnatorul lui Bigiu) iar pentru functia de Director Adjunct de aceasta data nu s-a mai inscris nimeni, Ciprian Pirvu, cel care a candidat la prima organizare a concursului a decis sau a fost convins sa renunte la candidatura. Asadar, ziua de 20 iunie 2017 a sosit, vom vedea daca unul dintre cei trei candidati reusesc sa obtina punctajul de admitere sau ca si data trecuta prefera sa se retraga in dimineata concursului. Examenul este programat sa inceapa la ora 10.00 cu proba scrisa in fata unei comisii de examen mixta, formata din reprezentanti din Buzau, desemnati de CJ Buzau si reprezentanti ai ANFP Bucuresti. Daca candidatii sau doar un candidat vor/va  fi declarat/i "ADMIS" se va continua cu proba de interviu sau de contestatii. Ramane de vazut, suntem cu ochii pe.......concurs!

I.G.

UPDATE – Rezultate concurs Director Executiv DGASPC Buzau – Proba scrisa

  1. Loredana Dorobantu – 78,6 de puncte
  2. Leonte Sorin Marian - 51 puncte
  3. Cojocea Mihaela 70,8 de puncte