UPDATE FOTO / SE INTAMPLA ACUM – presedintele CJ Petre Emanoil Neagu inaugureaza refacerea cu covor asfaltic a drumului de la Smeeni inspre Bradeanu (Retineti: in timp ce Donald Tom nu a asfaltat in oras niciun metru din carosabil)

asfaltare Smeeni Neagu CJEdilul Buzaului - Donald Tom, se tine de mici si gratare in Dragaica, in timp ce alti factori importanti din Buzau s-au apucat serios de treaba – este vorba despre presedintele CJ Buzau Petre Emanoil Neagu, care la aceasta ora inaugureaza refacerea cu covor asfaltic a drumului de la Smeeni inspre Bradeanu.

 

Cum la CJ se poate si la municipiu nu? Va spunem noi: fara figuri, cearta, cu interese personale mai putine si cu multa munca – fara halate de la Metalurgica! Potrivit responsabililor din CJ, presedintele Neagu este la aceasta ora pe drumul judetean dintre localitatile Smeeni si Bradeanu si asista la turnarea ultimului metru de asfalt din zona amintita. Programul de asfaltari va continua in perioda urmatoare in alte zone din judet. Il indemnam pe Neagu sa lase orice la o parte si sa-i predea niste lectii lui Tomita cum se asfalteaza fara scandal si figuri… poate asa nu vom mai avea cratere in Buzau si nu “ii mai umplem frigiderul” lui Donald Tom!

I.G.

{vsig}asfalt-tango{/vsig}

UPDATE - Potrivit Presedintelui Consiliului Judetean Buzau, Am realizat lucrări de reabilitare pe drumul județean ce leagă Municipiul Buzău de comuna Smeeni și comuna Brădeanu și vom ajunge, în perioada următoare, până la Scutelnici, Glodeanu Siliștea, Glodenu Sărat și Amaru. De asemenea, vom continua lucrările cu reabilitarea DJ care face legătura între comuna Rușețu și Padina. Știu că sunt probleme pe mai multe drumuri județene, dar vreau să fac un apel către locuitorii județului Buzău să înțeleagă faptul că numai cu răbdare vom îmbunătăți infrastructura rutieră a județului Buzău. Vreau să mulțumesc consilierilor județeni, indiferent de culoarea politică, pentru că au înțeles și au fost de acord să executăm aceste lucrări”, declarat Petre Emanoil Neagu.