INCREDIBIL! La volanul masinii aproape de coma alcoolica. Un tanar de 28 de ani din Calvini depistat beat in trafic de politistii buzoieni
Last Updated on 20/06/2017 by Iulian Gavriluta

Alcoolemie la volanPolitistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au continuat activitatile de combatere a indisciplinei in trafic, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 682 de sanctiuni contraventionale.

 

Cei mai multi dintre contravenienti au fost conducatorii auto care nu au respectat regimul legal de viteza (147), nu au utilizat centura de siguranta (78), au condus autovehicule cu defectiuni tehnice (26), dar si pentru alte abateri in trafic. Pe langa soferii indisciplinati, politistii rutieri au mai sanctionat 34 de pietoni care au ales sa traverseze neregulamentar, precum si 21 de biciclisti si carutasi. Tot in cadrul activitatilor desfasurate, politistii au intocmit 11 dosare penale care au vizat conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului, conducerea unui autovehicul neinmatriculat sau fara a poseda permis de conducere. Cea mai mare alcoolemie - 1,33 mg/l alcool pur in aerul expirat a fost concentratia alcoolica inregistrata de aparatul etilotest in cazul unui barbat de 28 de ani, din Calvini, depistat la volanul unui autovehicul pe raza localitatii.

E.S.