Cum s-a vazut concertul Phoenix combinat nereusit cu Lese, in Dragaica – prin ochii unuia care se pricepe
Last Updated on 20/06/2017 by Iulian Gavriluta

Phoenix Lese DragaicaInca o data am avut dreptate si Donald Tom a gresit, dupa taranismul sfat primit sa amestece una cu alta…rockul cu muzica lui Lese, pe fondul unui targ ca Dragaica. Asadar, de la un habarnist – “taran cu mertan”, cu sfaturile cu manecute ale altor semidocti (vezi reclama gresit scrisa AICI), iata ce a iesit (randuri primite de la cititori – azi: Milica Ene, artist plastic): ,,Oameni cu fluturi pe ochi !" - Fiind vorba de formatia Phoenix, in seara trecuta m-am bucurat ca pot vedea si auzi formatia tineretilor mele!

 

Si ce sa vezi: vine un rapsod-GRIGORE LESE, care in mosulimea lui, ii obliga pe cei din Dragaica (?!) sa cante cu el! Eu unul il respect ca un rapsod (.. .cântăreț ambulant și recitator peregrin, care colinda orașele recitând fragmente din poeme epice, ...) dar de AICI la muzica Rock marca PHOENIX, distanta este asa de lunga ca de la muzica de ,,manele" la cea simfonica! L-am vazut pe Nicu COVACI cutremurandu-se plictisit si dand sporadic si cu lene de scarba pe coarde, la un acompaniament pt acest RAS de umor negru, adus fara nicio noima in spectacolul formatiei Phoenix care ar fi putut sa fie senzational.,, Bai ,, dragaicilor " chiar nu va este mila? Mare pacat pentru o seara de vis care ar fi putut deveni …fara mata'le un abis ! Il stim pe Lese, dar ca rapsod la Tvr ...ai stricat seara Phoenix mos batran si fara de putere chiar daca mata'le ti-ai lasat nevasta si ai luat alta mai tanara cu vreo 20 de ani. Asta nu inseamna ca ESTI in muzica rock! Jenant ! Si acum injurati-ma ca am vrut sa vreau si sa ascult muzica Pheonix fara ...virusi ! La lai la la ...merge la fix cu muzica Rock....mai Lese ...ne lasi?” – ne-a scris pe adresa redactiei Milica Ene, artist plastic.

I.G.

P.S. Parerea este impartasita nu numai de noi ci si de cunoscutul organizator de festivaluri si concerte - Tolea Postovei (vezi facebook)