Vezi aici ce deputat important din PSD Buzau a depus semnatura la Parlament si impotriva cui. Merg social-democratii buzoieni cu Grindeanu sau Dragnea?
Last Updated on 19/06/2017 by Iulian Gavriluta

motiune semnaturi PSDLupta din interiorul Partidului Social Democrat a “atins” si filiala buzoiana a partidului mentionat. La Buzau, dupa o consultare cu membrii social-democrati, s-a dat ordinul “pe unitate” pentru sustinere si adunarea de semnaturi de la parlamentarii buzoieni. De asemenea, intr-un document oficial, la Parlament, un deputat important de Buzau si-a pus semnatura pe “Motiunea de cenzura” ce se va discuta in plen, miercuri 21 iunie a.c.

 

Alesul buzoian care a semnat imediat dupa Dragnea este nimeni altul decat Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau. El, impreuna cu toata organizatia PSD Buzau il sustin pe liderul Liviu Dragnea impotriva lui Grindeanu. Motiunea de cenzura va fi votata miercuri, la ora 11:00 in plenul reunit al celor doua Camere din Parlament. Dragnea promite un "vot masiv", desi a strans doar 222 de semnaturi (pana duminica – n.r.). Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Parlament, ca parlamentarii social-democrati care nu au semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu au fost absenti, urmand sa o semneze in zilele urmatoare, iar votul de miercuri pentru caderea Cabinetului va fi unul „masiv”. „Majoritarea celor care nu au semnat nu au fost prezenti, fiecare au vorbit cu mine, unii sunt plecati din tara si ajung in noaptea asta sau maine, unii ajung marti. Noi am fost interesati sa avem numarul de semnaturi peste limita stabilita de Constitutie, iar cei cu care am vorbit am considerat necesar sa nu le stric treburile astazi. Noi stabilisem joi ca depunem luni motiunea de cenzura, asa si-au si facut programul majoritatea, am luat decizia ulterior de a o depune astazi pentru a scurta timpul in care ne aflam de incertitudine si de lipsa practic a unui guvern care are efecte pe care nu ni le dorim”, a spus Liviu Dragnea. Motiunea vorbeste despre "guvernul Ponta-Grindeanu-Jianu", care ar exercita guvernarea in nume personal. Se afirma ca Grindeanu si Jianu ar fi trecut "voluntar sub comanda unui deputat/inalt functionar public" (Ponta) si ca "au ales sa exercite suveranitatea nationala in numele unui grup ocult si ilegitim". Textul mentioneaza in repetate randuri UDMR ca un sustinator al coalitiei de guvernare "legitime".

I.G.

 

semnaturi motiune PSD Grindeanu

 

{vsig}motiunea-PSD-Grindeanu{/vsig}