Simpozionul National ,,Problemele secolului XXI: delincventa juvenila, consumul de droguri si violenta in scoala”, editia a IX-a, la Liceul Pedagogic „Spiru Haret“

carte simpozion probelemele secolului 20Liceul Pedagogic „Spiru Haret“, Buzau, in colaborare cu ISJ Buzau, a organizat pe data de 17 iunie Simpozionul National ,,Problemele secolului XXI: delincventa juvenila, consumul de droguri si violenta in scoala“, editia a IX-a, activitate integranta a Proiectului Educational National „Noua ne pasa“, cuprins in Anexa nr. 6 la Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 3248 /14.02.2017, pozitia 332.

 

Proiectul Educational National derulat s-a desfasurat sub sloganul „Noua ne pasa“, avand ca organizatori Liceul Pedagogic „Spiru Haret“, Buzau, in colaborare cu ISJ Buzau. Simpozionul National ,,Problemele secolului XXI: delincventa juvenila, drogurile  si  violenta in scoala“ a avut drept scop prevenirea consumului de droguri, a infectarii cu virusul HIV, a delincventei juvenile, a violentei in scoala  si a traficului de persoane. La sectiunile simpozionului au participat, cu lucrari diverse, elevi si peste200 de cadre didactice din judetele Romaniei. Coordonatorul principal al simpozionului a fost doamna professor Dinu Serenella, inspector de specialitate la ISJ Buzau.

Adrian Constantin