Esti elev si vrei sa mergi in TABARA DE FILM PENTRU ELEVI? Grabeste-te, sunt ultimele zile de inscriere. Vezi detalii aici
Last Updated on 19/06/2017 by Iulian Gavriluta

Tabara de filmFacultatea de Teatru si Televiziune din cadrul Universitatii Babes-Bolyai organizeaza, in perioada 21-31 august 2017, o tabara de film destinata elevilor si proaspetilor absolventi de liceu. Pe parcursul celor 10 zile, cei selectati vor participa la ateliere de regie, scenaristica, imagine si montaj sustinute de catre cadre didactice si absolventi ai Facultatii.

 

De asemenea, acestia vor face parte din echipa de productie a cel putin doua filme de scurtmetraj. Tabara de film este o extensie a programului Dramaturgia Cotidianului care, in doisprezece ani de dezvoltare (Baiut-Maramures, Baia Mare, Tirgu Jiu, Târgu Mures, Brasov, Arcalia, Iasi sau Baru Mare) si-a demonstrat utilitatea si relevanta, bazate pe caracterul sau dinamic, interdisciplinar si experimental. In cadrul editiilor anterioare, productiile participantilor – piese de teatru, reportaje foto si video, scenarii de film – au fost publicate in reviste de specialitate si prezentate in competitii de prestigiu. Cazarea, masa si transportul (Cluj-Napoca – Baru Mare si retur) participantilor vor fi asigurate de Facultatea de Teatru si Televiziune. Nu se percepe taxa de participare. Cei interesati sa participe sunt rugati sa trimita la adresa cinemediaubb@gmail.com pana la data de 30 iunie 2017 urmatoarele:

Scrisoare de motivatie (max. 1 pagina) sau un material video (max. 3 minute) din care sa reiasa motivele pentru care sunt interesati de aceasta Scoala de vara .

Un scenariu de film (se accepta si o descriere pe larg a unei idei de film), o serie de fotografii sau un material filmat de elevi.

A.D.