Consilierul local Silviu Rosioru ia atitudine si solicita SCUZE PUBLICE din partea AJF Buzau pentru neinvitarea lui Ion Viorel la meciul fostilor jucatori ai Gloriei Buzau

Rosioru Silviu CLM Buzau"Decizia Asociatiei Judetene de Fotbal de a organiza  un meci de fotbal cu participarea fostilor mari jucatori din fotbalul buzoian, fara a-l invita si pe Ion Viorel, cel mai mare dintre acestia, este rusinoasa si revoltatoare. Ani de-a randul, Vioara a umplut stadionul din  Crang cu evolutiile sale, a adus Gloria in prima liga si ca jucator, si ca antrenor.

 

Buzoienii nu vor uita niciodata asta, asa cum nu vor uita ticalosia politrucilor din AJF. Indiferent de greselile facute de marii nostri sportivi in viata lor personala, ei nu pot fi scosi cu forta din cartile de istorie locala, doar pentru ca nu sunt pe placul conducerii politice. Nu mai suntem in comunism! In acest sens, nici "uitarea" lui DanTulpan nu mi se pare un comportament corect.Solicit scuze publice de la conducerea AJF pentru grosolania comisa joi, 15 iunie. "Buzaul nu isi uita legendele", AJF se pare ca da!"

SILVIU ROSIORU - Consilier local