Luni, incepe EVALUAREA NATIONALA! La Buzau, 109 Centre de Examen isi asteapta elevii. Vezi aici arondarea scolilor
Last Updated on 16/06/2017 by Iulian Gavriluta

Evaluarea NationalaLuni, 19 iunie, le vine randul absolventilor de gimnaziu sa intre in examen, in timp ce liceenii au o pauza la Bac. Toti invata pe rupte, chiar mai mult decat in timpul anului scolar. Mai sunt cateva zile pana cand absolventii de gimnaziu au prima proba de la Evaluarea nationala.

 

Si-au facut planuri mari, dar realizarea acestora depinde de notele obtinute la cele doua probe scrise, la Romana si Matematica. In acest an, media de admitere la liceu se calculeaza diferit. Astfel, ponderea mediei de la Evaluarea nationala creste la 80%, iar notele din gimnaziu vor reprezenta doar 20%, in loc de 25% in anul trecut. La Buzau, Inspectoratul Scolar Judetean a organizat, pentru cei peste 1000 de elevi ce sunt inscrisi la examen, 109 centre de examen, la unele dintre acestea fiind arondate mai multe unitati de invatamant.

Arondarea scolilor pe centre de examen poate fi consultata aici: http://isjbz.ro/site/index.php/component/jdownloads/send/29-evaluare-nationala/1476-centre-examen-evaluare-nationala-si-arondari

A.D.