Agentia Nationala a Functionarilor Publici le da dreptate politistilor locali si ii atrage atentia primarului Donald Tom ca: “este suspendat orice act administrativ cu toate ca s-a formulat recurs la proces”
Last Updated on 16/06/2017 by Iulian Gavriluta

Politia locala Tribunal BuzauDin “SAGA Donald Tom – politistii locali”, faza pe declaratii ANFP si suspendari de HCL. Dupa cum se stie, ANFP a formulat un raspuns la o solicitare a Sindicatului National al Politistilor Fortus Lex” prin care lamureste situatia, in sensul ca precizeaza clar faptul ca “potrivit prevederilor din Legea contenciosului administrativ… cu modificarile si completarile ulterioare, hotararea data cererii de suspendare este executorie de drept, iar introducerea recursul… nu suspenda executarea.

 

Suspendarea executarii actului administratii are ca efect incetarea oricarei forme de executare, pana la expirarea duratei suspendarii“ (mai multe in raspunsul oficial atasat mai jos). Asadar Donald Tom e din nou in…pom. Sa nu uitam ca Administratia Publica Locala a pierdut déjà doua procese cu Politistii Locali (1865/114/2017 si 1867/114/2017) si se afla in in instant cu altele, printer care si cu Curtea de Conturi…asta ca sa vorbim doar de conflictuld eschis cu politistii locali, ca daca ne referim si la altele…

I.G.        

raspuns ANFP