SOFERI, ATENTIE UNDE INCHEIATI ASIGURAREA! LISTA NEAGRA anuntata de ASF pentru societatile de asigurare unde se fac controale de urgenta privind RCA
Last Updated on 14/06/2017 by Iulian Gavriluta

RCAAutoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat declansarea unor controale in regim de urgenta la asiguratorii Asirom, Generali, Groupama si Uniqa pentru ca nu ar oferi cotatii pentru politele RCA pe o luna, potrivit unui comunicat al Autoritatii.

"Avand in vedere informatiile vehiculate in spatiul public, conform carora nu toate societatile de asigurare ofera cotatii pentru politele RCA pe durata de o luna, Autoritatea de Supraveghere Financiara a aprobat declansarea unor controale in regim de urgenta pe aceasta tema la societatile: Asirom, Generali, Groupama si Uniqa", se spune in comunicat. Institutia precizeaza ca rezultatele vor fi facute publice dupa finalizarea actiunilor de control. De asemenea, in comunicat se mentioneaza ca principalele obiective ale ASF sunt protectia consumatorilor si asigurarea stabilitatii, transparentei si bunei functionari a pietelor financiare non-bancare.

Sursa: asfromania.ro

A.D.