Impuscaturi in Brosteni – un buzoian venit de curand din strainatate, a scos un pistol si a tras in alt cetatean, in urma unui scandal iscat instant. Vezi aici urmarea si povestea evenimentului
Last Updated on 14/06/2017 by Iulian Gavriluta

impuscaturi noapteaUn barbat de la blocul Metalurgica s-a enervat rau de tot pe un tanar si in contextulunui conflict mai vechi, azi-noapte, a scos pistolul si l-a impuscat pe acesta in abdomen, fara prea multe explicatii. Impuscatura s-a auzit in tot cartierul, drept urmare, politia a venit rapid la fata locului si a calmat spiritele.

 

Impuscatul se afla in spital, iar scandalagiul...in arest. Cercetarile continua.

I.G.

P.S. Se pare ca totul a inceput de la un..."gratar" facut de cei 3 tineri in fata blocului de la Metalurgica - langa fabrica falimentara a lui nenea Tomita. Seful de bloc, barbatul de 50 de ani, le-ar fi atras atentia in urma cu cateva zile tinerilor sa nu mai faca zgomot si nici gratare, dar tinerii l-au injurat si si-au continuat nestingheriti cheful. Aseara, figura s-a repetat, drept urmare, omul nostru si-a iesit din minti si l-a impuscat pe unul din tineri cu o arma neletala - acestia erau in vizita la un amic in Brosteni. Acum este cercetat de politistii buzoieni.

Comunicat IPJ

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 02.00, Poliţia a fost sesizată despre producerea unui conflict spontan pe raza municipiului Buzău.

Imediat de la sesizarea faptei echipa operativă din cadrul I.P.J. Buzău s-a deplasat la faţa locului şi a identificat persoanele implicate, respectiv 3 tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 29 de ani, precum şi un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Din primele verificări reiese faptul că în timpul unui conflict spontan, bărbatul în vârstă de 50 de ani, deţinător legal de armă neletală de autoapărare, a făcut uz de armă.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de uz de armă neletală fără drept, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.