Urmarit international depistat dupa trei ani de politistii buzoieni. UCIGASUL cameramanului Laurentiu Paun, prins in Italia
Last Updated on 13/06/2017 by Iulian Gavriluta

Urmarit InternationalLa data de 12 iunie, politistii de investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau,  in urma exploatarii unor date de interes operativ au reusit depistarea in Italia, a unui cetatean italian in varsta de 38 de ani care fusese condamnat pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa.

In cauza fiind vorba de Gianni Magaletto, cel care in urma cu trei ani l-a omorat pe cameramanul Laurentiu Paun intr-un accident rutier petrecut pe Soseaua de Centura a Buzaului. In urma demersurilor efectuate, barbatul a fost arestat de autoritatile italiene  si se continua procedurile in vederea punerii in aplicare a Mandatului European de Arestare.

Pentru depistarea celui in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala – Inspectoratul General al Politiei Romane.

E.S.