PENIBILITATE MAXIMA LA POMPIERI! ISU Buzau vrea sa sperie “ghinionul” (“marti 13”) prin mai multe masuri…mirobolante. Vezi aici care

Penibilitate ISU BuzauIdee "mirobolanta": ISU vrea sa sperie ghinionul printr-o serie de “zile preventive” daca zilele de 13 ale fiecarei luni pica intr-o zi de marti. Ati inteles cu ce se ocupa ISU? Treaba serioasa…totul pe bani publici! Iata ce zice comunicatul lor:

 

“…Incepand cu anul 2011, IGSU a identificat o noua oportunitate de diseminare a informatiilor cu caracter preventiv prin organizarea ,,Zilei Informarii Preventive” ori de cate ori data de 13 pica intr-o zi de marti…in acest context se vor desfasura actiuni specifice de tipul „Ziua Portilor Deschise” atat la resedinta institutiei din municipiul Buzau, cat si la sediile subunitatilor de interventie din judet (Detasamentul de Pompieri Ramnicu Sarat, Sectia de Pompieri Maruntisu, Punctul de Lucru Pietroasele, Punctul de Lucru Beceni, Punctul de Lucru Nehoiu) intre orele 1000-1400” (asa este scris….!!). Tradusa, activitatea se desfasoara astfel: “Haide sa vedeti ca nu avem bani destui pentru benzina la masinile SMURD, le avem defecte, veniti sa vedeti cum curge apa pe la masinile de interventie, etc…si daca v-ati plictisit va rugam sa vizitati cladirea ISU care nu are aprobare…”de la ISU “(?!)impotriva Prevenirii si stingerii incendiilor. Veti invata cum sa va prefaceti cu caiete pe cap, ca e cutremur si sa va miscati ca melcii afara…dupa o ora..dar in grafice va fi “ok”, sau cum sa ajungeti la incendii cu intarzieri mari, in urma ambulantelor de la SAJ. Eventual comandantul (care se vrea general!!!), ca bonus, va va tine un cuvant din care nu veti intelege absolut nimic”…asa vrem sa spargem noi “ghinionul” ca ne tine pe acest pamant…pe bani publici, nu de alta! Succes!

I.G.