Inca o smetie peste bot lui Donald Tom: Prefectura i-a dat dreptate consilierului independent Constantin Ionescu, in sensul obligativitatii edilului de a trece pe Ordinea de Zi a CLM cele 5 proiecte ale acestuia si ale altor 8 consilieri co-semnatari
Last Updated on 13/06/2017 by Iulian Gavriluta

ionescu independentJuristii Institutiei Prefectului judetului Buzau i-au raspuns favorabil sesizarii consilierului local independent Constantin Ionescu, care a reclamat faptul ca primarul Toma refuza sistematic introducerea a 5 Proiecte de Hotarare initiate de alesul amintit mai sus si inca 8 colegi din CLM Buzau (vezi AICI si AICI).

 

Cele 5 proiecte “de bun simt” sunt urmatoarele: Proiect de hotarare privind,, Interzicerea constructiilor in parcurile si zonele protejate din Municipiul Buzau”- depus cu nr.17 in data de 17.01.2017; Proiect de hotarare privind ,,Necesarul minim de locuri de parcare prevazute in documentatia tehnica, in vederea obtinerii autorizatiei de construire” , depus cu nr.16 in data de 17.01.2017; Proiect de hotarare privind ,,Aprobarea unui contract de leasing financiar in vederea achizitionarii de catre U.A.T. Buzau a unui numar de 30 autobuze (9m lungime) cu  norma de poluare Euro 6, destinate transportului public de calatori pe raza municipiului Buzau de catre Societatea Comerciala Trans-Bus  S.A. Buzau”, depus cu nr.128 din data de 14.03.2017; Proiect de hotarare privind ,,Scutirea de la plata cheltuielilor de intretinere  catre asociatia de proprietari a copiilor cu varsta de pana la  3 ani si a cheltuielilor cu energia electrica pentru functionarea ascensorului pentru persoanele netransportabile”, depus cu nr.87 in data de 23.02.2017; Proiect de hotarare privind ,,Aprobarea unor facilitati de transport in comun cu autobuzele S.C. Transbus S.A. Buzau pentru unele categorii de persoane cu venituri pana la nivelul salariului minim pe economie, cu domiciliul in Municipiul Buzau, depus cu nr.88 din data de 23.02.2017. “ Urmare a raspunsului primit, la solicitarea depusa cu nr.11517/17.05.2017,astept ca d-l Primar sa se conformeze si sa respecte legea si principiile reprezentativitatii deliberative la nivelul Municipiului Buzau”, a precizat consilierul independent Constantin Ionescu.

I.G.