FOTO – Final de proiect: “1, 2, 3, ACTION “ in cadrul actiunii KA 1 – mobilitati ale tinerilor – a programului Erasmus +
Last Updated on 12/06/2017 by Iulian Gavriluta

Tolea proiectASOCIATIA HAIR REDIVIVUS BUZAU anunta incheierea saptaminii de activitati a  schimbului de tineri . “ 1,2,3,ACTION “ a avut loc in perioada 31 mai-9 iunie 2017 la Sarata Monteoru si  Buzau cu participarea a  50 de tineri din 8 tari europene: Croatia, Cipru, Estonia, Italia, Letonia, Lithuania, Polonia, Romania. Proiectul s-a desfasurat intr-un context in care tinerii se complac intr-o viata pasiva si petrec mult timp consumind alcool si droguri. Scopul proiectului este cresterea calitatii vietii tinerilor prin promovarea stilului de viata activ si sanatos ca alternativa la alimentatia iresponsabila,sedentarism si consumul de alcool si droguri.

Activitatile principale au fost :

-5 ateliere de introducere tematica in care au fost abordate problemele tinerilor in fiecare tara,situatia consumului de alcool si droguri,cauzele si factorii principali si efectele la nivel fizic,mental si social.

-5 ateliere creative in care au fost produse 4 videoclipuri de promovare a stilului activ de viata si de combatere a consumului de alcool si droguri,4 fluturasi si 2 pliante si o brosura care sa promoveze stilul activ de viata si rezultatele proiectului. “Activitatile au fost completate de activitati sportive si de miscare fizica, seri interculturale, vizite, dezbateri, intilniri cu tineri ai asociatiei. Produsele finale pot fi vizualizate pe pagina de facebook a proiectului https://www.facebook.com/123action-in-monteoru-302500586842777/ ASOCIATIA HAIR REDIVIVUS BUZAU  este o structura de tineret care sprijina proiecte si initiative de si pentru tineret.Pentru detalii despre acest proiect si alte aspecte din activitatea noastra va rugam sa ne contactati la toleainaction@gmail.com”, a precizat Tolea Postovei, responsabil proiect.

I.G.

 

{vsig}action-proiect-tolea{/vsig}