FOTO DOCUMENTE! Inca o noua smecherie “cu halat de Metalurgica”: una o mandateaza CLM pe Georgeta Cristea sa voteze in AGA Companiei de Apa si alta scrie in actele semnate de Tomita (VIDEO). PUSCARIEEEEEE pentru cartonist!
Last Updated on 12/06/2017 by Iulian Gavriluta

AGA CABCat de zevzec si dus cu capu sa fii sa faci asa ceva? Este vorba despre tocmai incheiata sedinta ordinara a AGA si extraordinara, de la Compania de Apa (luni 12 iunie a.c.), unde doua doamne prezentabile, de la Primaria lui Donald Tom au venit cu niscaiva acte la purtator prin care se aducea la cunostinta decizia CLM si…imputernicirea “speciala” a Georgetei Cristea de a vota cum s-a hotarat la ultimul CLM de la Primarie (printre cele 2 puncte de pe hartie).

 

Surpriza vine acum: la CLM, alesii locali au hotarat ca Georgeta Cristea sa voteze “da” pentru deschiderea unor puncte de lucru ale Companiei de Apa in judet (vezi FOTO), iar in mandatul “special”, sub semnatura primarului Toma si cu stampila Administratiei Publice Locale i se indica aceleiasi persoane sa voteze..”Impotriva”! (vezi FOTO documente). Prin aceasta miscare Donald Tom si-a adjudecat cu succes inca un dosar penal grav: abuz in serviciu, fals si uz de fals. Da, domnule Donald Tom, ne pricepem si la drept si tu o vei infunda rau de tot…tu cu manuta ta plina de rulmenti ti-ai facut-o. Deci…cand ITI DAI DEMISIA?

I.G.

{vsig}AGA-CAB-Georgeta{/vsig}

 

VIDEO COMPLET - SEDINTA AGA CAB - 

 

https://www.youtube.com/watch?v=mzaKnYtpHxg&feature=youtu.be