Donald Tom isi face de cap acuzand fara dovezi jurnalistii pe site-ul de reclamatii al primariilor
Last Updated on 12/06/2017 by Iulian Gavriluta

Primar BuzauPotrivit site-ului domnuleprimar.ro, un „cetatean” al urbei ca sa fim mai concreti un acolit al clanului pastorit de "bulibasa" Donald Tom adreseaza primarului buzoian o sesizare. „Buna ziua, dl primar vad ca in ultima vreme singurul reporter te de la asa zis trust de presa News Buzau tot vorbeste urat despre d-voastra, si despre restul urbei, Va rog respectos sa ne oferiti si nou contractul, acordul dansului de functionare in Casa Presei, am urcat intr-o zi pana la dansul dar era o mizerie de nedescris si un jeg si pleca ficatul din loc.

 

Tot odata va rugam respectos sa ne spuneti cum putem obtine(inchiria) o camera in acea cladire, deoarece am vazut ca si Clinica Sante are un mic birou acolo”. Sesizare pentru care primeste din partea primarului Donal Tom urmatorul raspuns “Acest "trust" de presa este platit sa jigneasca in permanenta Biserica Ortodoxa Romana si pe subsemnatul, ca primar ales al municipiului Buzau.

Spatiul de care vorbiti este proprietatea Consiliului Judetean.”. Ca sa lamurim problema “cetateanului” si a primarului Donald Tom, NEWS BUZAU nu este “platit” pentru a jigni pe cineva si acest aspect va fi lamurit in instanta unde primarul buzoian va trebui sa vina cu dovezi concrete despre aceasta afirmatie, nu ca ar duce lipsa de procese, pe langa alte zeci pe care le are dar inca un proces in plus nu strica si spre deosebire de primar pentru cele afirmate in articolele noastre de presa exista dovezi. Libertatea cuvantului exista si va exista, daca scriem. De asemenea, tinem sa-l lamurim pe “cetateanul” curios ca pentru Trustul de Presa NEWS BUZAU nu exista un contract de inchiriere pentru un anume spatiu din asa numita Casa a Presei. De asemenea tinem sa-i aducem aminte primarului Donal Tom “ca primar ales” ca potrivit spuselor unui lider de partid nu ar trebui sa „confunde administratia cu firma proprie” iar “fara tricoul PSD nu era ales” nici acum si nici in vecii vecilor (vorbe auzite la ultima sedinta a seniorilor PSD). Astfel stand lucrurile cerem primarului Constantin Toma sa publice ca raspuns dreptul nostru la replica (constituit in articolul preent) sau sa-si ceara scuze pe acelasi site, altfel ne rezervam dreptul de a-l actiona in instanta in al „n” lea proces.

Sursa: http://www.domnuleprimar.ro/107939-Buna-ziua-primar-vad-ultima-vreme-singurul-reporter-asa.html

I.G.