VIDEO – Peste 400 de elevi si personalitati internationale sunt prezente la aceasta ora in sala Teatrului “George Ciprian” la deschiderea Festivalului International de Foarte Scurt Metraj “Tres Court”
Last Updated on 09/06/2017 by Iulian Gavriluta

Festival Tres CourtFestivalul International de Foarte Scurt Metraj Tres Courts este organizat la Buzau astazi, vineri, 9 iunie 2017, de catre Centrul Cultural Francofon Buzau in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Buzau, Consiliul Judetean Buzau, Centrul Judetean de Cultura si Arta Buzau si Teatrul « George Ciprian » Buzau.

 

Buzoienii sunt asteptati cu drag la cele trei proiectii ale sectiunii de scurt metraje pentru copii care vor avea loc la Sala Teatrului « George Ciprian » Buzau, la orele 10, 12 si 14. Vor participa peste 400 de elevi din unitati scolare din orasele Buzau, Rm Sarat, Patarlagele si comunele Costesti, Pietroasele, Ulmeni, Boboc, Breaza, Vernesti, Galbinasi, Sahateni etc. Deschiderea festiva a acestui festival international va avea loc la ora 10.00, la Sala Teatrului « George Ciprian », in prezenta reprezentantilor institutiilor partenere si a dlui Michel Monsauret, atasat de cooperare educativa al Ambasadei Frantei in Romania.

Spotul VIDEO al festivalului poate fi urmarit aici: https://www.youtube.com/watch?v=pByIScFwPMk&feature=youtu.be

A.D.