LIVE – INCA O LOVITURA pentru Primarul Toma. Hotararea de numire a Georgetei Cristea de reprezentarea a Primariei Buzau in AGA Compania de Apa este NELEGALA si VA FI RETRASA a spus Prefectul Judetului Carmen Ichim. SEDINTA EXTRAORDINARA a CLM (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 09/06/2017 by Iulian Gavriluta

CLM BuzauSe convoacă Consiliul Local al Municipiului Buzău în şedinţă extraordinară pentru vineri, 09 iunie 2017, ora 12,00, şedinţă care va avea loc în sediul Consiliului Local al Municipiului Buzău, situat în municipiul Buzău, strada Unirii nr. 163, în Palatul Comunal, etaj 1, sala Stan Săraru (sala 24).

 

Proiectul ordinii de zi al şedinţei este următorul:

1. proiectul de hotărâre privind organizarea şi funcţionarea târgului de vară “DRAGAICA 2017”. Cum o fi asta? Banii s-au impartit demult dupa cum a dictat Donald Tom apropiatilor si firmelor "agreate" dar abia astazi se ia hotararea de organizare si functionare a targului "Dragaica", editia din 2017.

2. alte probleme ale activităţii curente.

Secretarul municipiului Buzău va asigura aducerea la cunoştinţă publică a prevederilor prezentei dispoziţii.

I.G.

UPDATE - potrivit primarului Constantin Toma 2pentru tot ceea ce se face bun si frumos in oras trebuie sa existe si controverse. Targul de Vara "Dragaica" si Festivalul "Benone Sinulescu sunt doua brand-uri ale Buzaului care trebuiesc duse mai departe iar cei care considera cheluielile foarte mari sunt intr-o grava eroare. Buzoienii au fost in Piata Dacia" si au aplaudat". Toate acestea in contextul in care consilierul local Silviu Rosioru a precizat in sedinta CLM de astazi ca "suma de 600 000 de lei cheluita de Primaria Buzau pentru Festivalul "Benone Sinulescu" a fost una foarte mare in contextul in care domnul primar se plange ca nu avem bani pentru asfaltari sau pentru alte proiecte dar aceasta suma este cheltuita tot din bugetul primariei. Nu a fost promovat niciun tanar, niciun talen, au venit doar niste artisti si au cantat..."

UPDATE - Prefectul Carmen Adriana Ichim a precizat astazi in conferinta de presa ca in cazul Hotararii de Consiliu Local privind numirea domanei Georgeta Cristea ca reprezentant al Primarie Buzau in AGA Compania de Apa "Verificand legalitatea am constatat multe nereguli privind legalitatea acesteia. Urmare a acestui fapt se revoca aceasta hotarare, pe forma aceasta hotarare nu va putea sa-si faca efectul daca nu va avea si avizul ADI cu privire modificarea actului constitutiv si al consiliului de administratie."

CLM 1

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=xPrtwvhMctE&feature=youtu.be