LACATUL PE USA! La APIA BUZAU toti angajatii sunt in concediu. Vezi aici cand vor reveni la munca

APIA BuzauAdrian Pintea, directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), a transmis un ordin tuturor Centrelor judetene si locale APIA din tara! Seful APIA a transmis un e-mail cu un ordin de serviciu tuturor angajatilor APIA din toate judetele.

 

Din data de 1 iunie 2017 si pana-n data de 11 iunie 2017 NU SE LUCREAZA LA APIA! Imediat dupa transmiterea ordinului, la APIA s-a organizat o videoconferinta cu sefii din teritoriu. Toate Centrele judetene si Centrele locale au pus lacatul pe usa! Niciun angajat APIA din teritoriu nu este la birou in aceasta perioada. Toti functionarii agentiei de plati au fost trimisi in concediu de odihna. Angajatii APIA au beneficiat, la fel ca in cazul altor angajati de la alte institutii, de zilele libere pentru sarbatoarea de Rusalii, iar de astazi, marti, 6 iunie 2017, toti lucratorii APIA au intrat in concediu de odihna. Agentia de Plati isi va relua munca din data de 12 iunie 2017.

Potrivit Ordinului ministrului agriculturii, din data de 1 iunie si pana-n data de 1 iulie, Agentia de Plati efectueaza controlul administrativ si controlul in teren al cererilor unice de plata. Ministrul agriculturii, Petre Daea, le-a promis angajatilor APIA ca ii va trimite in concediu, sa se odihneasca, imediat dupa inchiderea sesiunii de primire a cererilor unice si expirarea perioadei pentru modificarea cererii, pentru care termenul a fost 31 mai 2017. Ceea ce ministrul a si facut!

A.D.