Buzoieni, cautati un loc de munca in strainatate? Iata ofertele de nerefuzat din Germania, Italia sau Danemarca de la AJOFM Buzau

AngajariBuzoienii care cauta un loc de munca in strainatate au la dispozitie 865 de oferte in Spatiul Economic European. Cele mai multe oferte se inregistreaza, in Malta (250 de locuri de munca), se cauta soferi de autobuz, Italia (140 de locuri de munca) se cauta asistente medicale si infirmiere,  Germania (177 de locuri de munca) se cauta mecanic industrial, ajutor de barman dar si technician electronist si Danemarca (90 de locuri de munca), se cauta muncitori lucratori in agricultura dar si distribuitori de ziare si colete.

Asadar domeniile cu cel mai mare numar de oferte continua sa fie cele asistenta medicala , de ingrijire persoane, muncitori in constructii dar si in agricultura, sofat si tehnician electronist. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Buzau, cu sediul in str. Ion Baiesu, bloc 3A, parte, unde consilierul EURES poate oferi toate detaliile necesare.

A.D.